Business picture

Magunkról

„EGÉSZSÉG? TERMÉSZETESEN...”

Meggyőződésünk, ill. számos felmérés, adat bizonyítja, hogy ma már étrendkiegeszítők nélkül valóban egészségesen táplálkozni szinte lehetetlen. A nagyipari módszerekkel működő mezőgazdaság nem képes a kellő, az évszázadok, évezredek alatt megszokott beltartalommal rendelkező élelmiszerek előállítására. Az egyik legszomorúbb példa erre az esszenciális (vitaminszerű) omega-3 zsírsavak eltűnése az élelmiszeráruházakba kerülő sertéshúsból, marhahúsból, csirkéből és pulykából. Ugyanakkor az élemiszeripar a szervezetünk számára idegen anyagok (adalékanyagok) használatával tovább rontja az élemiszerek minőségét, és így – hosszútávon és sajnálatos módon – az egészségünket.

Az
 Argina Kft. azzal a céllal jött létre, hogy az igényes hazai vásárlók is mielőbb hozzájuthassanak olyan megbízható, jó minőségű, a lehetőségek szerint olcsó étrendkiegészítő (nutraceutikum) és vitamin készítményekhez, amelyek valóban egészséget védő, megőrző, és javító hatással bírnak, amelyek valóban hasznosan egészítik ki étrendünket.

Termékfejlesztőink magas szintű, tudományos végzettséggel rendelkező kutatók (biokémikus, gyógyszerész, orvos, vegyész), akik a természetes életmód, a testi-lelki fiatalság minél további megőrzésének, az egészséges és aktív élet meghosszabbításának elkötelezett hívei. Kutatóink fontos feladatuknak tekintik a természet-adta orvoslási lehetőségek minél szélesebb körű megismertetését és elfogadtatását, ill. biztonságos és bizonyítottan hatékony természetes eredetű étrendkiegészítő készítmények kifejlesztését.

Arra törekszünk, hogy a természetes gyógyhatású szerek, étrendkiegészítők lassan kaotikussá, már-már hiteltelenné váló piacát megtisztítsuk a haszonleső sarlatánoktól, az ezerféle, hatástalan (sőt, nem egyszer egészség-károsító) készítményektől, ill. hogy csak a tudományos eredményekkel igazolt, ellenőrzött és bizonyítottan hatásos szerek maradhassanak meg a boltok polcain, hogy a vásárlók valóban azt kapják, ami a termékismertetőn szerepel, ill. azt tapasztalják, amit az igér.

Rohamosan nőnek az ismereteink a természetben rejlő gyógyászati lehetőségeket illettően, ahogy a tudomány is egyre inkább érdeklődik a természetes eredetű hatóanyagok iránt. Ennek köszönhetően, a termékeinknek tulajdonított élettani hatásokat, amelyeket esetenként ugyan több évszázados népgyógyászati megfigyelések is igazolják, modern kutatási eredmények támasztják alá. Jó példa erre, hogy az egyik “legizgalmasabb” készítményünk, a
 Rezveratrol az első olyan tisztat-resveratrolt tartalmazó készítmény Magyarországon, amelynek a hatékonyságát humán klinikai vizsgálatok igazolják. (A rezveratrol készítményünkkel kapcsolatosan kezd felfigyelni ránk a média; ha valakit érdekel alább megnézheti, mit írnak rólunk.) 

A természet gyógyító erejét igyekszünk tehát kihasználni és a tudományunkká tenni... az Ön érdekében!
 Ennek annál is inkább szükségét látjuk, mivel a legégetőbb népegészsügyi problémáinkra, az ún. degeneratív betegségek sikeres gyógyítására, a szintetikus készítményekre alapozó, "hagyományos" gyógyászatnak ma még nincsenek kielégítő megoldásai. Ugyanakkor a szakirodalomból egyértelműen kiderül, hogy ezen a területen a természetes hatóanyagok alkalmazása, az életmód és a táplálkozás helyes megválasztás valódi, hosszútávú segítséget jelenthetnek. 

Amit ígérni tudunk, hogy csak a legjobb minőségű és ellenőrzött alapanyagok felhasználásával hatékony, és az Ön egészségét valóban szolgáló készítményekkel állunk rendelkezésére.

        Dr. Mészáros G. László - ügyvezető / biokémikus

 

Argina a médiában:

Gyógyszer vörösborból

Magyar paradoxon

A vitaminokról az m1-en

Szakembereknek: Az ügyvezetőnk tudományos publikációi

 

Képek:

Fájlok:

Letöltés Fájl Frissítve
Szakembereknek: Az ügyvezetőnk tudományos publikációi Szakembereknek: Az ügyvezetőnk tudományos publikációi 2014.03.02