Business picture

Jogi nyilatkozat

Az Argina-NutraMed oldalainak megtekintésével Ön elfogadja az alább meghatározott feltételeket. Amennyiben e feltételekkel nem ért egyet, kérjük, ne nyissa meg honlapunk oldalait.

Szerzői jog

A honlapunkon megjelenő minden név, logó, grafika, tájékoztató, információs anyag, dokumentum szerzői jogvédelem alá tartozik. Az Argina Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a tartalom egészét vagy egyes részeit bármely formában átruházni, terjeszteni, reprodukálni, másolni, többszörözni, tárolni, kinyomtatni, vagy azokat a nyilvánosság számára hozzáférhetővé tenni.

Információk

A honlap oldalain megjelenő valamennyi információ, adat és leírás kizárólag tájékoztatásul szolgál, ezek felhasználása a felhasználó saját felelősségére történik. A megadott információk, adatok valódiságáért az Argina Kft. vállal felelősséget. Részletes felvilágosításért kérjük, keressen fel minket annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetőek legyenek.

A felelősség kizárása

Az Argina Kft. kizárja a felelősséget azon károkért, amelyek a honlap használatra képtelen állapotából esetlegesen származnak, a honlap oldalainak nem megfelelő működéséből, hiányosságából, meghibásodásából, üzemzavarból, információ továbbítási késedelemből, vírusból vagy más, rosszindulatú kódból, vagy az adatátviteli út hibájából keletkeznek.