Business picture

Készítmények

Tisztelt Vásárlónk!

Ezúton tájékoztatjuk önt, hogy a járványhelyzet miatt hetente egyszer, az adott hét elején tudjuk a megrendeléseket postázni. Amennyiben hétfőn 12 óráig leadja rendelését, azon a héten kézbesíti a csomagot a Magyar Posta.

Szíves megértését megköszönve kívánunk önnek jó egészséget!

Revitol – Fekete áfonya kivonat

Fekete áfonya kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula, amely az erek egyik alapvető (az ún. endotél) funkcióját segíti, így hozzájárul az egészséges keringés, és a szövetek oxigén ellátottságának támogatásához. 45 kapszula, 1,5 havi adag

 

Ár: 2 790,-Ft   db 

Képek:

A Revitol készítmény fekete áfonya kivonatot tartalmaz nagy tisztaságban, magas hatóanyag tartalommal. A szív- és érrendszer szempontjából hasznos hatóanyagok a Revitol kapszulában (azaz a fekete áfonya kivonatban) az ún. anthocianidinek, amely vegyületek a flavonoidok egyik csoportjához tartoznak. Ide kattintva többet tudhat meg az anthocianidinek élettani hatásairól.

A Revitol ugyan az egyik legnépszerűbb termékünk, nagyon sokan ragaszkodnak ehhez a készítményhez, mégis engedje meg, hogy felhívjuk figyelmét a RenovanT készítményünkre, amely az összhatóanyagra számítva olcsóbb, gazdaságosabb, ill. egy hatékonyabb, korszerűbb készítmény. Nekünk fontos, hogy Ön maximálisan meg legyen elégedve termékeinkkel.