Business picture

Készítmények

Tisztelt Vásárlóink!

Ezúton tájékoztatjuk önöket, hogy a nyári leállás miatt 2022.08.06. és 2022.08.21. között nem tudjuk a megrendeléseket postázni.

Utolsó postázási nap: 2022.08.05.

Első postázási nap: 2022.08.21. 

Szíves megértésüket és türelmüket megköszönve kívánunk önöknek további szép nyarat és jó egészséget!

Revitol – Fekete áfonya kivonat

Fekete áfonya kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula, amely az erek egyik alapvető (az ún. endotél) funkcióját segíti, így hozzájárul az egészséges keringés, és a szövetek oxigén ellátottságának támogatásához. 45 kapszula, 1,5 havi adag

Már utántöltő tasakban is rendelhető!

Amennyiben utántöltő tasakban kéri a készítményt, úgy jelölje be az "utántöltő" szót.

 

Ár: 2 655,-Ft   db 

Képek:

A Revitol készítmény fekete áfonya kivonatot tartalmaz nagy tisztaságban, magas hatóanyag tartalommal. A szív- és érrendszer szempontjából hasznos hatóanyagok a Revitol kapszulában (azaz a fekete áfonya kivonatban) az ún. anthocianidinek, amely vegyületek a flavonoidok egyik csoportjához tartoznak. Ide kattintva többet tudhat meg az anthocianidinek élettani hatásairól.

A Revitol ugyan az egyik legnépszerűbb termékünk, nagyon sokan ragaszkodnak ehhez a készítményhez, mégis engedje meg, hogy felhívjuk figyelmét a nem sokára kapható RenovanT készítményünkre, amely az összhatóanyagra számítva olcsóbb, gazdaságosabb, ill. egy hatékonyabb, korszerűbb készítmény. Nekünk fontos, hogy Ön maximálisan meg legyen elégedve termékeinkkel.