Business picture

Magunkról

„EGÉSZSÉG? TERMÉSZETESEN...”

Meggyőződésünk, ill. számos felmérés, adat bizonyítja, hogy ma már étrend-kiegeszítők nélkül valóban egészségesen táplálkozni majdhogynem lehetetlen. A nagyipari módszerekkel működő mezőgazdaság nem képes a kellő, az évszázadok, évezredek alatt megszokott beltartalommal rendelkező élelmiszerek előállítására. Az egyik legszomorúbb példa erre az esszenciális (vitaminszerű) omega-3 zsírsavak szinte teljes eltűnése az élelmiszeráruházakba kerülő sertés- és marhahúsból, baromfiból. Ugyanakkor az élemiszeripar a szervezetünk számára idegen anyagok (adalékanyagok) használatával tovább rontja az élemiszerek minőségét, és így – hosszútávon és sajnálatos módon – az egészségünket.

Az
 Argina Kft. azzal a céllal jött létre, hogy az igényes hazai vásárlók is mielőbb hozzájuthassanak olyan megbízható, jó minőségű, a lehetőségek szerint olcsó étrend-kiegészítő (nutraceutikum) és vitamin készítményekhez, amelyek valóban egészséget védő hatással bírnak, amelyek valóban hasznosan egészítik ki étrendünket.

Fontos feladatunknak tekintjük a természet-adta orvoslási lehetőségek minél szélesebb körű megismertetését, ill. biztonságos és bizonyítottan hatékony természetes eredetű étrend-kiegészítő készítmények kifejlesztését.

Arra törekszünk, hogy a természetes gyógyhatású szerek, étrend-kiegészítők lassan kaotikussá, már-már hiteltelenné váló piacát "megtisztítsuk" a haszonleső sarlatánoktól, az ezerféle, hatástalan (sőt, nem egyszer egészség-károsító) készítményektől, ill. hogy csak a tudományos eredményekkel igazolt, ellenőrzött és bizonyítottan hatásos szerek maradhassanak meg a boltok polcain, hogy a vásárlók valóban azt kapják, ami a termékismertetőn szerepel, ill. azt tapasztalják, amit az igér.

Rohamosan nőnek az ismereteink a természetben rejlő gyógyászati lehetőségeket illettően, ahogy a tudomány is egyre inkább érdeklődik a természetes eredetű hatóanyagok iránt. Ennek köszönhetően, a termékeinknek tulajdonított élettani hatásokat, amelyeket esetenként ugyan több évszázados népgyógyászati megfigyelések is igazolják, modern kutatási eredmények támasztják alá. Jó példa erre, hogy az egyik “legizgalmasabb” készítményünk, a
 Rezveratrolaz első olyan tiszta t-resveratrolt tartalmazó készítmény Magyarországon, amelynek a hatékonyságát humán klinikai vizsgálatok igazolják. (A rezveratrol készítményünkkel kapcsolatosan kezd felfigyelni ránk a média; ha valakit érdekel alább megnézheti, mit írnak rólunk.) 

A természet gyógyító erejét igyekszünk tehát kihasználni és a tudományunkká tenni... az Ön érdekében!
 Ennek annál is inkább szükségét látjuk, mivel a legégetőbb népegészsügyi problémáinkra, az ún. degeneratív betegségek sikeres gyógyítására, a szintetikus készítményekre alapozó, "hagyományos" gyógyászatnak ma még nincsenek kielégítő megoldásai. Ugyanakkor a szakirodalomból egyértelműen kiderül, hogy ezen a területen a természetes hatóanyagok alkalmazása, az életmód és a táplálkozás helyes megválasztása valódi, hosszútávú segítséget jelenthetnek. 

Amit ígérni tudunk, hogy csak a legjobb minőségű és ellenőrzött alapanyagok felhasználásával hatékony, és az Ön egészségét valóban szolgáló készítményekkel állunk rendelkezésére.

        Dr. Mészáros G. László - ügyvezető / biokémikus

 

Argina a médiában:

Gyógyszer vörösborból

Magyar paradoxon

A vitaminokról az m1-en

Szakembereknek: Az ügyvezetőnk tudományos publikációi

 

Képek:

Fájlok:

Letöltés Fájl Frissítve
Szakembereknek: Az ügyvezetőnk tudományos publikációi Szakembereknek: Az ügyvezetőnk tudományos publikációi 2014.03.02