Business picture

Készítmények

Omega-3 600 – 60 db étrend-kiegészítő kapszula

Magas omega-3 (EPA - DHA) tartalmú, ultra-tisztított halolajkoncentrátum! Az omega-3 zsírsavak ún. esszenciális zsírsavak, amelyeket szervezetünk nem képes előállítani, és amelyeket kellő mennyiségben ma már az ún. "nyugati típusú" étrendből nem kaphatunk meg; lényegében vitaminoknak tekinthetők.

Argina Omega-3 600 kapszula EPA és DHA tartalma 250 mg, így már napi egy kapszula bevitele hozzájárul a normális vérnyomás és a vér normális triglicerid szintjének fenntartásához. Anyák esetében napi 2 kapszula bevitele hozzájárul a magzat és az anyatejjel táplált gyermek agyának és szemének normális fejlődéséhez!

60 x 600 mg, 1- 2 havi adag.

 

Ár: 3 115,-Ft   db 

Képek:

Az Argina Omega-3 600 kapszula magas minőségi feltételeknek megfelelő, ultra-tisztított, nehézfémektől mentes halolajból készül. Az Omega-3 600 triglicerid (NEM etil-észter!) halolaj formula, amely nem tartalmaz hozzáadott növényi olajat, sem mesterséges tartósítószert, sem túlzott mennyiségű E-vitamint.

A szigorú gyártástechnológiának köszönhetően az Omega-3 600 kapszula hosszú ideig megőrzi kiváló minőségét, stabilan magas EPA - DHA tartalmát, így biztonságos, az egészségre jótékony hatású készítmény. (Némely gyártó olcsó, etil-észterezett halolaj formulát állít elő, alacsony EPA - DHA tartalommal, sok E-vitamin hozzáadásával, kiegészítve a kevés halolajat növényi olajjal /mint térfogatnövelő/, hogy nagy mennyiségnek látszó, 1000-1200 mg-os kapszulában hozhassák forgalomba.)

Az omega-3 zsírsavak ún. esszenciális zsírsavak, amelyekre a szervezetnek szüksége van, azonban a szervezet nem képes előállítani. Számos  kedvező élettani hatással bírnak, amelyekről bővebben ide kattintva olvashat.